fbpx

Website Creatie

Eenvoudig en informatief

Soms heb je gewoon niet meer nodig dan een hand vol pagina’s met alle nodige info en de juiste uitstraling en inhoud. Deze keuze past perfect bij freelancers en ondernemingen die diensten aanbieden.

Vanaf € 390,- ex. btw

Webshop

Webshops zijn er in allerlei soorten en maten. We houden ervan de webshops zo te maken zoals onze klanten in gedachten hebben en daarnaast met extra creatieve en commerciële toevoegingen te komen.

Vanaf € 990,- ex. btw

Creatief en showcase

Je bent creatief en wil graag de wereld laten zien wat je in huis hebt? Dan is een basis website waar je je eigen merk op kunt bouwen en je portfolio kunt laten zien perfect voor jou.

Vanaf € 290,- ex. btw

Belangrijk voor websites

Alle websites zijn standaard voorzien van desktop, tablet en mobiele weergave. Het is essentieel om via verschillende kanalen te communiceren met de doelgroep.

Om juist gevonden te worden is het van belang dat de basis SEO implementatie goed staat. Dit wordt standaard meegenomen bij het maken van een website. Voor uitgebreide digitale marketing en SEO opties, kijk even bij Digitale Marketing.

Elke website kan worden aangepast aan internationale markten. In samenspraak zullen we kijken hoe we het beste de internationale doelgroep kunnen bereiken en het hen zo makkelijk mogelijk te maken op de website.

Website onderhoud

Een website heeft natuurlijk ook onderhoud nodig. De hoeveelheid hiervan hangt volledig af van het doel van de website en het gebruik ervan. We vragen geen absurde prijzen en zullen de kleinste veranderingen ook niet direct in rekening brengen.

We werken het liefst met onderhoudsafspraken zodat elke klant een transparant idee heeft en weet wat hij/zij kan verwachten. We hebben tot nu toe altijd nog passende oplossingen gevonden voor zowel freelancers als grotere ondernemingen.

Niet langer wachten op een website?