fbpx

Digitale Marketing

Wat te verbeteren?

U heeft een mooi product of een fantastische service maar nog té weinig mensen komen hiermee in aanraking? Door soms kleine investeringen te doen kunnen er al grote verschillen gemaakt worden waardoor u als bedrijf weer een paar stappen kunt maken. Dit resulteert vaak in groeiende motivatie en enthousiasme bij de ondernemers!

Facebook & Instagram Ads

Om het marketingbudget zo efficiënt mogelijk te besteden zijn Facebook en Instagram prachtige mogelijkheden om de doelgroep te bereiken. Wij nemen dit werk op ons om de juiste groep te bereiken en aankopen te laten stijgen, tegen een zo laag mogelijke investering. Dit door te testen, meten en de juiste creatieve advertenties toe te passen.

Linkedin Ads

Linkedin is een ideaal platform voor b2b communicatie. Is jouw doelgroep actief op Linkedin en zou je graag willen adverteren om zo die duizenden potentiële klanten warm te maken voor jouw product of dienst? Ook hier nemen wij graag de taak op ons om te testen, meten en effectieve advertenties in te zetten om het budget juist te besteden.

Google Search Ads

Google is niet meer weg te denken wanneer je online gevonden wilt worden. Google ads, Google merchant, Google shopping etc. zijn enkele tools die ingezet dienen te worden om verkeer richting jouw winkel of online platform te krijgen en uiteindelijk meer aankopen te genereren. Ook hier telt: meten is weten.

Bovenstaande opties en combinaties mogelijk vanaf € 490,- p/m ex. btw

Ook belangrijk

Elke advertentie kan worden aangepast aan internationale markten. In samenspraak zullen we kijken hoe we het beste de internationale doelgroep kunnen bereiken en hen zo goedkoop tot aankoop kunnen laten overgaan.

Nog niet bedrijf of winkel aanwezig op Google of Google Maps? Dit nemen we ook graag met je door om te kijken hoe je dit het liefst voor je ziet.

Voor veel website bezoekers is het zien van een erkend webwinkelkeurmerk en/of beoordelingen van klanten erg belangrijk. Dit kan net dat laatste zetje geven om tot aankoop of contact over te gaan. Wij nemen deze opties ook graag mee voor jouw website.

Strategie

We ontwikkelen een op maat gemaakte strategie naar wens, budget en ambitie.

Planning & Publiceren

We bepalen samen samen de juiste momenten om toe te slaan.

Luisteren en Betrekken

Het is de bedoeling dat jouw bedrijf bekendheid genereert onder de juiste mensen, met het liefst zoveel mogelijk interactie.

Analyseren & Raporteren

We analyseren en rapporteren het gedrag en resultaat van het publiek en helpen de onderneming verder te groeien aan de hand van deze gegevens.

Adverteren

In samenspraak ontwikkelen we advertenties die er toe doen, die er voor zorgen dat jouw verkoopcijfers stijgen!