fbpx

Diensten

Een goed gestructureerde marketing strategie kan de toevoer van leads laten stijgen, de omzet verveelvoudigen en merkbekendheid verspreiden. Bij Markethijs hebben we een dynamische marketing aanpak, aangepast aan de specifieke behoeftes van de klanten voor branding, promotie en adverteren. Wij nemen deze taken op ons zodat u kunt blijven innoveren.

Website Creatie

We ontwerpen functionele online platformen voor aantrekkelijke digitale aanwezigheid, welke een verhaal vertelt en uw branding een boost geeft.

Elke webpagina is zo ontworpen om de bezoekersinteractie te maximaliseren met behulp van data-onderzoek. We stellen af op de trends en gidsen de klanten door het digitale landschap.

Digitale Marketing

Maak gebruik van de meest ideale digitale media platformen om merkbekendheid te stimuleren, content te promoten en leads te genereren – helemaal naar de stijl en doelstellingen van jouw bedrijf. Voor iedere onderneming bieden wij verschillende advertentiemogelijkheden aan.

Branding

Je hebt een beeld voor je hoe je je zou willen positioneren. Wij helpen de passende keuzes te maken om te zorgen dat mensen uiteindelijk de juiste associatie krijgen met het merk en aanbod. Dit is mogelijk vanaf het ontwerpen van een logo of visitekaartje tot internationale online content.

Vrijblijvende aanvraag.