fbpx

Over MarkeThijs

Welkom in de wereld van efficiënte digitale media marketing

Wie wij zijn

Bij Markethijs beschikken we over een positieve, optimistische ondernemersgeest, zitten we nooit stil en zien we altijd nieuwe mogelijheden.

Onze missie

Door toegepaste strategieën zo efficiënt mogelijk meer verkeer en verkopen te genereren voor de klanten.

Wat wij doen

De visies van klanten omzetten in werkelijkheid door een reeks digitale platformen toe te passen. Dit geheel naar budget en wensen naar keuze!

Waarom kiezen voor Markethijs?

We ontwikkelen een op maat gemaakte strategie naar uw wensen, budget en ambitie.

Wij begrijpen dat het bereiken van de juiste doelgroepen 24/7 door moet gaan en is daarom ook altijd bereikbaar voor vragen en toepassingen.

Het is belangrijk te onderzoeken en te bepalen waar u als bedrijf heen wilt wat betreft de groei van uw bedrijf. Dat doen wij graag samen met u door resultaatgericht te werk te gaan met behulp van metingen, testen en analyses.

Wij zijn van mening dat er voor elke onderneming meerdere ROI mogelijkheden moeten worden aangeboden. Wij ondersteunen u hierbij een keuze te maken.

We beschikken over ondernemersgeest en hebben altijd onze ogen open voor nieuwe mogelijkheden en trends. Daarbij houden we nauwlettend het gedrag van de consumenten in de gaten.

Markethijs is groeiend en werkt hard om naam te maken. We vragen geen absurd hoge prijzen en zullen ook voor de kleinste budgetten een oplossing vinden.

Ons Team

Thijs van der Meulen

Oprichter

Thijs is de oprichter van Markethijs en heeft een passie voor ondernemen en de avonturen die daar bij komen kijken. Zijn droom is om zo veel mogelijk organisaties te helpen hun eigen ambities waar te maken door aangepaste digitale marketingstrategieën te ontwikkelen.

Specialiteiten:

Talen:

Niels van der Meulen

Mede-oprichter

Niels is bij het team gekomen om het aanbod van diensten te vergroten. Hij zag samen met Thijs kansen om ondernemingen op meerdere vlakken te ondersteunen en op weg te helpen in het digitale landschap. ”Wanneer onze klanten groeien, doen wij iets goed en kunnen we samen meegroeien.”

Specialiteiten:

Talen:

Cristina Zabolotnic

Internationale content

Dankzij Cristina kunnen we internationale markten bereiken. Zij weet alles van social media en voelt feilloos aan wat de mensen interessant vinden. Communiceren met bijv. Spaanstalige doelgroepen wordt zo ineens heel toegankelijk en simpel!

Specialiteiten:

Talen:

Laten we in gesprek gaan.